Eten + Spelen = Holle Bolle Boom

Het Klokhuis (in de centrale entree van de Holle Bolle Boom) is geopend vanaf 09.30 uur voor koffie en gebak. De keuken opent elke dag om 11.00 uur voor lunch en diner. Van maandag t/m donderdag is de keuken (zonder reserveringen) tot 18:00 uur geopend. In het weekend en tijdens Noord-Hollandse schoolvakanties zijn we uiteraard langer geopend. Wilt u gezellig blijven dineren? Dan raden wij u aan om te reserveren via 0226 - 390603.  

Restaurant de Stamboom ligt onder hetzelfde dak als de Holle Bolle Boom. Een uitstekende locatie voor een heerlijk diner met vrienden, het gezin of feest met de hele familie. Smakelijk genieten of Vermakelijk laten verrassen van de heerlijke gerechten op onze kaart. Kinderen smikkelen van het kinderbuffet en mogen gratis spelen in de Holle Bolle Binnen.

lees meer Menukaart

het Klokhuis

Koffie en gebak

Koffie en gebak

Vanaf 09.30 uur is er alle ruimte voor een lekker kopje koffie met of zonder gebak. Met vriendinnen, de kinderen of alleen: u voelt zich er heerlijk thuis. De krant ligt voor u klaar.

Lunch

Lunch

Een gezonde salade, lekkere uitsmijter of een hamburger voor de grotere trek. Alles is smakelijk en u zit gezellig. De kinderen genieten van een pannenkoek, tosti of kadetje. Voor grotere gezelschappen hebben wij arrangementen.

Diner: eten + spelen

Diner: eten + spelen

Hebben jullie gespeeld, geshopt of geen zin om te koken? Wanneer u reserveert voor het diner is het elke dag mogelijk om te komen dineren. Reserveren kan via 0226-390603.

Lunchkaart  Dinerkaart

High Tea

High Tea

Genieten van scones met jam en clotted cream, kleine "home made" taartjes, friandise, stukjes quiche, vingersandwich, verse fruit salade en een grote pot thee. De High Tea is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen en te reserveren in zowel het Klokhuis als de Stamboom.

Terras

Terras

Heerlijk genieten op het terras van Het Klokhuis, onder het genot van koffie met gebak, een heerlijke lunch, diner of lekkere borrel. Met uitzicht op de Holle Bolle Buiten is er altijd wat te beleven en kunnen de ouders bijpraten terwijl de kinderen spelen. 

Partijen

Partijen!

Wat voor feest u ook wilt geven, bij het Klokhuis bent u aan het juiste adres! Verjaardag, jubilea, kraamfeest, personeelsfeest of familiefeest. Ons is niets te gek, voor elk soort feest staan wij voor u klaar. Maak een vrijblijvende afspraak.

Arrangementen

de Stamboom

Dineren

Dineren

De Stamboom is elke* zaterdag en zondag van 16.00 tot 21.00 uur geopend. Reserveren is zeker aan te raden. Spelen in de Binnen is bij een diner in de Stamboom altijd inclusief.

* Behalve de eerste zaterdag in oktober, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

MenukaartDessertkaart 

 

Kinderbuffet

Kinderbuffet

Voor de kinderen staat het kinderbuffet klaar, zodat zij in hun eigen tempo genieten van al het lekkers. Uiteraard is er altijd volop keuze en variatie. Bij minder dan tien kinderen serveren wij de gerechten van het kinderbuffet aan tafel. 

Feestlocatie

Feestlocatie

De Stamboom is zeer geschikt als feestlocatie! Wij heten u van harte welkom voor uw verjaardag, huwelijksfeest, kraamfeest, personeelsfeest of familiereünie. Ons is niets te gek, wij staan graag voor u klaar.

Arrangementen

Spelen

de Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom

De Binnen is één van de drie belevenissen van de Holle Bolle Boom. In de Binnen kunnen kinderen heerlijk klimmen, springen, glijden en verkleden. Ze vermaken zich vast en zeker! Naast de Binnen zijn er ook de Plons en de Buiten.

Eten en Spelen

Eten + Spelen

Het Klokhuis en Restaurant de Stamboom liggen onder hetzelfde dak als de Holle Bolle Boom. Dat maakt beide restaurants uitstekend geschikt voor gezinnen en families met kinderen. Dineert u in Restaurant de Stamboom? Dan is spelen in de Binnen altijd inclusief.

Abonnement

Abonnement

Het is op dit moment niet mogelijk om een jaarabonnement te nemen voor de Holle Bolle Boom. Houdt de Facebookpagina en website van de Holle Bolle Boom in de gaten voor meer informatie.

Openingstijden

Vanwege de landelijke maatregelen als gevolg van het Corona virus is de Holle Bolle Boom, restaurant de Stamboom en het Klokhuis tijdelijk gesloten.

De Parkreceptie van Capfun de Bongerd blijft geopend.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en het beleid aan de actuele omstandigheden aanpassen. 

 

Elke dag* geopend vanaf 09:30 uur voor koffie en gebak. Vanaf 11.00 uur gaat de keuken open voor lunch en diner. Reserveren zeer gewenst, zeker voor een grote groep. Van maandag t/m donderdag is de keuken (zonder reserveringen) open tot 19:00 uur. In het weekend en tijdens de Noord-Hollandse schoolvakanties is de keuken open tot 20:00 uur. Zijn er veel reserveringen? Dan sluit de keuken uiteraard later. De eerste vrijdagavond van oktober (4 oktober) zijn wij om 17:00 uur gesloten.

Vanwege de landelijke maatregelen als gevolg van het Corona virus is de Holle Bolle Boom, restaurant de Stamboom en het Klokhuis tijdelijk gesloten.

De Parkreceptie van Capfun de Bongerd blijft geopend.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en het beleid aan de actuele omstandigheden aanpassen. 

 

 

Elke zaterdag en zondag* is de keuken geopend van 16.00 tot 20.00 uur. Zijn er veel reserveringen? Dan sluit de keuken uiteraard later. Voor grote gezelschappen kan de Stamboom ook op andere dagen geopend worden. 

* Behalve eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

Vanwege de landelijke maatregelen als gevolg van het Corona virus is de Holle Bolle Boom tijdelijk gesloten.

De Parkreceptie van Capfun de Bongerd blijft geopend.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en het beleid aan de actuele omstandigheden aanpassen.

 

Elke dag geopend vanaf 09.30 uur. In het weekend en tijdens de Noord-Hollandse schoolvakanties is de Holle Bolle Boom tot 19.00 uur geopend. De Buiten is gesloten van begin november tot begin april. 

Contact

Geen Huisdieren toegestaan Geen huisdieren toegestaan.

Etenenspelen.com is een onderdeel van Campingpark de Bongerd b.v.

Eten en Spelen in
De Stamboom en Het Klokhuis
Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
0226 – 390603
info@hollebolleboom.nl
K.v.K. Alkmaar 37035646
Rekeningnummer: NL73RABO0363201661